17 Ağustos 2022 Çarşamba 16:20
10

Cennet Gibi Bir Otel Ve İnsanlar

Milas cennetin bir köşesi, özellikle bu otelin konumu emsalsiz. Doğallığını hiç bozmamis bir Otel. Restaurant hizmetleri mükemmel. İnsan ilişkileri son derece sıcak mesafeli kibar, samimi. Hijyen odalarda üst seviyede yapılmış. Şezlonglar yeterli. Akşam kumsalda kurulan yemek masaları ve müzikler çok kaliteli, hoş bir ambians. Burada deniz sea Shell gibi, kum, denizle iç içe ufukta dağ manzarası, havası tertemiz, huzurlu, meltemi yumuşak ve ılık, hiç bunalmadik, en sıcak mevsimde buradaydik. Beş gün için rezervasyon yaptık, şu an 14 gün kalmış olacağız. Burada nezih bir misafir yapısı var, grup da var içeride ama herkes birarada uyumlu ve sakin. Bu sakinliğini mekan ve otel hizmetleri bütünü sağlıyor. Otel sahibi ve ailesine içten tesekkur ederiz, anılarımızı eşsiz dostluklarla bütünledik. İnanın şu an geri dönmek istemiyorum... Herkese tavsiye ederim.

Zeynep Ayşe bu tesisi Ağustos 2022 tarihinde ailesiyle birlikte ziyaret etti. ve size yararlı olması için bir ipucu verdi.
Doğa ile iç içe olmayı seven ve dinlenmek isteyen her misafir için bir cennet köşesi, farklı tatları bulabileceğiniz, internet çeker, billur denizli bir mekan palmiye ağaçları altında orjjinal tahta sandalyeleri mavi beyaz renk otelde hakim. Concept balayı odası ile tanışın taş ev, mutfaklı ..
Zeynep Ayşe tesisi şu şekilde değerlendirdi:
Hizmet
Konum
Odalar
Temizlik