13 Ağustos 2013 Salı 18:40
10

Huzur Ve Aile Ortamı

internetten son dk da arastırarak bulduğum,yorumları okuyunca hiç mi kötü bir yorum olmaz diyerek şüpheye düştüğüm!:)ve beraberimde 4 arkadaşımı da getirdiğim bu otelden ben ve arkadaslarım çok samimi olarak söyleyebilirim ki kendi evimizden bile öte rahat ettirildik..gerek otelin temizliği,çalışanların ve işletmecilerin güleryüzlülüğü ve otel dısında her konuda bize yardımcı olmaya calısmaları(turlar,gidilecek yerler,gec saatte taksi vb bulma sorunu vs) ,yemeklerin çeşitliliği ve lezzeti,denize sıfır olusu inanın o kadar çok şey var ki...özetle,huzur ve aile ortamı arayan biri iseniz gercekten hiç düşünmeyin bile derim...

Sinem bu tesisi Ağustos 2013 tarihinde arkadaşlarıyla birlikte ziyaret etti. ve size yararlı olması için bir ipucu verdi.
Eğer üç çocuklu bir çift yada bir çift +3 kişi yada 5 arkadaş gidecekseniz 405 no lu o da harika ! oda değil,ev adeta :) dip not:,ben gec saate kadar uyurum,erken uyurum vs sessizlik olmalı vs konularında hassas iseni deniz tarafına bakan alt katta ki odaları tavsiye etmem,çünkü yemek ,kahvaltı ve plaja baktığı için gürültü olur..ancak sabahları erken kalkan biri iseniz sorun olmaz;)