18 Haziran 2014 Çarşamba 22:10
10

Yorumları Okuyarak Gittim Gerçekten Doğruymuş!

yorumlarla gittiğim sevil apart pansiyon gerçekten herkesin söylediği gibi temiz aile yapısına uygun bir pansiyon. sevil hanım cok güzel ilgilendi onada cok teşekkr ediyrm. herkese tavsiye ederim.

hülya bu tesisi Haziran 2014 tarihinde arkadaşlarıyla birlikte ziyaret etti. ve size yararlı olması için bir ipucu verdi.
ben küçük apartlardan birinde kaldm. oda arkaya bakıyordu. ama içi ferah ve kaliteliydi. birdahakine büyükleri de deniycem öne bakan kim bilir nasıldır :)
hülya tesisi şu şekilde değerlendirdi:
Hizmet
Konum
Odalar
Temizlik

8 Temmuz 2013 Pazartesi 17:58
10

Sevil Apart Bir Numara

kendi evimizde gibi rahat ettiğimiz. eksiksiz temiz bir apart.açıklamalrındada yazdığı herşey gerçek. cok temiz. sevil hanımın güler yüzü tatlı dili zaten herşeyden öte o etkili oldu. herkese tavsiye ederim. pansiyon temizlik kokuyor resmen. kaliteli bir tatil istiyorsanız sevil aparta kesinlikle uğramalısınız.

hülya bu tesisi Temmuz 2013 tarihinde arkadaşlarıyla birlikte ziyaret etti. ve size yararlı olması için bir ipucu verdi.
bizim apartımızdaki banyo mükemmeldi. duşa kabini vardı son sistem dizayn edilmişti. banyosuna tutulduk desek yeridir. bir pansiyonda görülemeyecek bir banyoydu. resimlerdekinin o banyo olucağını tahmin etmemiştik şaşırttı bizi. diğer gelişimizde barbekülü olan terastaki odasındada kalıcaz.dolu olmazsa tabi :)
hülya tesisi şu şekilde değerlendirdi:
Hizmet
Konum
Odalar
Temizlik